Aanstaande zondag is het weer zover! VADERDAG! Wil jij je vader in de watten leggen? Maritz organiseert een heerlijke Vaderdag barbecue in de Belcrum. Wij komen speciaal voor alle vaders met een stoer barbecue menu

  • STICKY SPARE-RIBS OM JE VINGERS ERBIJ AF TE LIKKEN
  • SUPER MALSE SATE VAN KIPPENDIJEN
  • GEGRILDE RIBEYE
  • CRISPY SPEKLAPJES
  • PAKKETJE MET ZALM EN GROENTJES
  • SCHAALDIEREN
  • VERSE WORST

schermafbeelding-2017-06-14-om-08-25-29

Bij al dit lekkers word natuurlijk ook vers breekbrood met homemade kruidenboter geserveerd, frisse salades, heerlijke sauzen en onze huisgemaakte robuuste frieten!

En drankjes? Wij kwamen op een speciale cocktail, speciaal voor Vaderdag! Hier volgt het recept, zodat je thuis je vader ook kunt verrassen!

THE BIG JACK

schermafbeelding-2017-06-14-om-08-25-42

Ingrediënten:

  • 25 ml Jack Daniels
  • Rasp van 1 sinaasappel + garnering
  • 2 steranijs
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel rietsuiker
  • 4 kardemon peulen
  • Bruisend water
  • IJsblokjes
  • 1 takje rozemarijn

Hoe maak je het?

Neem een klassiek whisky glas of een mooi GIN TONIC glas. Schenk als eerste de whisky. Schil met een dunschiller de rasp van een sinaasappel en leg in de whisky. Zoet de whisky met gembersiroop en rietsuiker en roer met het takje rozemarijn zodat de suiker oplost en de whisky de smaken opneemt van de rozemarijn en sinaasappel.

Vul het glas met ijsblokjes. Garneer het glas met een schijfje sinaasappel. Kardemon en steranijs. Top de cocktail af met bruisend water en je kan heerlijk gaan genieten!

TIP! Is je vader geen whisky fan? Vervang de whisky dan door rum!

LEAVE A REPLY