Verkoopt u ook broodjes word me vaak gevraagd. Logisch want ze botsen tegen een knalvolle vitrine met maaltijden, salades, foodbites en quiches. Dan is het altijd fijn als je je klanten mag uitleggen wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Want wat is nu toch een lekker broodje?? Noem je ’t eigenlijk wel een broodje of zijn ’t Waldkornbollen, Italiaanse bollen of Focaccia’s? Bij ons zijn ’t BOTERHAMMEN. Dik gesneden boterhammen van de échte ambachtelijke bakker. Keuze uit volkoren, wit of maïs. Als ik weer terug ben in de keuken begint het verwennen … want DAT is precies wat de boterhammen van Slow Food zijn ::: PURE VERWENNERIJ.

Neem bijvoorbeeld een boterham met homemade pesto, gegrilde groenten en feta. Even onder de gril zodat alles heerlijk smelt. Twee lekker dikke boterhammen op elkaar en daarna schuin doormidden gesneden. Of een boterham met onze homemade tonijnsalade met kappertjes, komkommer en rode ui. Wij maken alles zelf, want dat geeft pas écht die ultieme smaakbeleving waar Maritz Slow Food voor staat. Alles moet kraken, de paprika die erin zit,’t rode uitje en ga zo maar door. Take‐away or Stay natuurlijk. Want hoe leuk is ’t om je dikke boterhammen lekker bij ons op te peuzelen. Geserveerd op een houten plank met kleine salade on the side en home made lemonade van PinkyRose.

Comment

  1. Vandaag op aanraden een bezoekje gebracht en een ‘slowdog’ gegeten + een prima glas wijn gedronken.
    Enkele maaltijden meegenomen + een fles wijn.
    Vanavond genuttigd en een super compliment aan het team van ‘maritzslowfood.nl. ?

LEAVE A REPLY