VLEES ZONDER GEDONDER van boerderij Lindenhoff, gewoon bij Maritz!!!

We horen steeds vaker over bijverschijnselen van het produceren van vlees op industriële manier. Alarmerende berichten over het gebruik van hormonen, maar ook veel klachten over de smaak van vlees.

Maritz Slow Food heeft gekozen voor vlees van Boerderij Lindenhoff voor vlees zonder gedonder!!!

Boer Berend en zijn broer Willem van boerderij van Lindenhoff hebben al 25 jaar geleden besloten om alleen nog vlees met garantie te leveren … vlees waarmee niet gedonderd wordt, authentiek en eerlijk vlees dus. Berend en Willem zijn de ambassadeurs geworden van authentiek voedsel, zoals ze het zelf noemen.

‘Koeien houden van bomen, dus hebben we bomen in onze stallen staan. Doordat de stal open is, staan de koeien in de buitentemperatuur en hebben ze natuurlijk licht. Wanneer je in de stal komt is het stil. Je hoort geen geloei, want de koeien hebben geen stress. Als het niet meer zoveel regent gaan ze zo snel mogelijk weer naar buiten.’ Iets dat heel gewoon klinkt, maar best bijzonder is als je bedenkt dat één derde van de koeien in Nederland nooit groen gras ziet.’

En bij Maritz mag je gewoon binnenlopen om te proeven hoe lekker dat is!!! En als je meer wilt lezen over Boerderij Lindenhoff klik dan naar deze link

 

Comment

  1. Anne de Lange

    Hoi Maritz, kijk eigenlijk voor het eerst op je website. Zie dat je ook een leuke blog schrijft. Ik kijk altijd alleen maar op je facebookpagina, maar ga deze site ook zeker volgen. Was lekker gisteren die broodjes! 10 november komen we een gehaktbal proeven!

LEAVE A REPLY